Domů / Články / 2018 Mitsubishi Eclipse SUV

2018 Mitsubishi Eclipse SUV

Někdo může vnímat značku Mitsubishi jako problémové dítě, které uvízlo ve snaze posunout svůj line-up od crossovery a SUV. V posledních několika letech se této automobilce příliš nedaří. Situaci má zachránit Mitsubishi Eclipse SUV, které má problémy se svojí existencí již na začátku a fanoušky není příliš vítán. Je však jistá skepse na místě?

Co přinese nové SUV

Aktuálně není příliš mnoho informací o modelu Eclipse, kromě toho co vypustila sama automobilka. Přístupné fotografie a záběry ukazují na vůz, který se nápadně podobá EX Conceptu. Na záběr není příliš mnoho vidět, ale lesklá chromová lišta nám dokazuje, že Eclipse bude vycházet z tohoto konceptu. Podobné prvky, styl a design vidíme i na zadních koncových světlech a v dalších částech vozu. Není však namístě vynášet soudy o vozu, který je obestřen takovým tajemstvím a zároveň možnostmi, jaké se nabízí. Nezbývá než čekat co přinese zítřek.

Jedinečnost nabízí interiér

Jednou z nejčastějších stížností na značku Mistubishi je design interiéru. Obecně nepřináší nic zajímavého a ani zpracování není převratné. To by se vak mělo změnit, jelikož první zprávy o interiéru Eclipse přináší pozitivní ohlasy.

Nově by měla kabina pojmout šesti-palcový displej, kožené čalounění, informační systém, podložky soft-touch, audi systém a spousty dalších krásných detailů, které oproti předchozím modelům skutečně zaujmou. Pokud automobilka splní vše do posledního puntíku, máme se skutečně na co těšit. Koho by nebavili prémiové materiály.

Co se skrývá pod kapotou

Pod kapotou nalezneme nejspíše stejné tipy motoru, jako u předchozích modelů. Očekáváme objem 2,0 litru a 2,4 litru. První zmiňovaný nabídne 148 koňských sil a o něco silnější motor se chlubí 168 poníky. Vše je pod kontrolou pětistupňové manuální převodovky.

Mitsubishi má s Eclipse SUV velké plány a slibuje skutečně mnoho. Ze zatím dostupných informací vše vypadá na správně cestě. Nechme se překvapit. Zatím jsme nadšeni.