Domů / Články / 2017 Volkswagen Golf GTI

2017 Volkswagen Golf GTI

Volkswagen poprvé představil Golf v roce 1974. Po dvaačtyřiceti letech máme k dispozici na sedm generací. Golf je nyní nabízen v zajímavé paletě karoserií, včetně pětidvéřového hatchbacku nebo dvoudveřového kabrioletu. Pro rok 2017 je připravený Volkswagen Golf GTI, který by měl přinést řadu novinek.

Upravený exteriér zachovává známý design

Přestože nové GTI má upravený exteriér v podobě nárazníku a nových blatníků, stále si zachovává svůj styl, který je oblíbený. Aktualizací prošli kola a stejně tak možnosti nátěrů exteriéru. Model kromě změny linií a sportovního ducha získal škálu nových technologií v podobě přepracovaných LED světel nebo asistenčních prvků.

Interiér přináší další dávku nových a moderních technologií. Nový design zahrnuje dotykovou obrazovku a řadu funkcí, které pomohou k lepšímu ovládání a spokojenosti při jízdě. Materiály v exteriéru jsou prémiové a nabízí skutečný komfort, ať už na dotek nebo pohodlí během jízdy.

Těšit se můžete na nové potahy sedadel, kvalitní příslušenství pro odložení nápojů nebo připojení chytrých telefonů na informační systém. Golf GTI 2017 nabízí kvalitní design, zajímavý styl a jedinečnou atmosféru interiéru i exteriéru.

Pod kapotou se nachází starý známý

Pod kapotou nalezneme opět 2,0 litrový čtyřválec, který nabízí 227 koňských sil. Což je zlepšení o deset koní, oproti předchozímu modelu. Zrychlení z nuly na sto zvládne za 5,5 sekundy. Maximální rychlost modelu je krásných 215 km/h. Vše ovládá sedmistupňová dvouspojková převodovka.

Golf je nejúspěšnějším modelem VW, kterého jezdí na světě přes více jak 33 milionů kusů. Nová verze Gti nabízí krásný design, větší výkon, modernější technologie a velmi příznivou cenu. S těmito vlastnostmi to vypadá na zářivou budoucnost. Škoda jen, že nejsou k dispozici větší individuální úpravy a možnosti.